23.8.2012

Ensimäinen tarina

Tästä se alkaa. Tulen tässä blogissa kertomaan ensisijaisesti omaksi ilokseni tekemistäni käsitöistä ja askarteluista, jotka ovat hyvää vauhtia muuttumassa viattomasta harrastuksesta kovan luokan addiktioksi tai peräti joksikin suuremmaksi, kuten ammatiksi... Teen käsin kaikkea, mitä käsityöksi tai askarteluksi voi luokitella: ompelen, neulon, virkkaan, teen kortteja, tekstaan, teen sisustustavaroita ja koristeita, tuunaan, maalaan, nikkaroin - jos sen voi tehdä itse, niin minähän sen teen.

No, en nyt sentään ihan kaikkea tee alusta asti, mutta pääajatus kaikessa tekemisessäni on, että se ei saa maksaa paljon ja mielellään se on tuunausta jostain vanhasta. Joskus uuden tekeminen vaatii toki investointeja, mutta silloin usein lopputuloksen yksilöllisyys on sen arvoista. Joskus taas ei :) Niitäkin on sattunut matkan varrelle.

Niin, se punainen katto, jonka alla näitä tarinoita syntyy, on oikeasti olemassa ja minä asun sen alla rakkaan mieheni ja neljän koirani kanssa. Talo on lähes 80 vuotta vanha, sen on rakentanut mieheni isoisän isä, ja tehtävänämme onkin pitää talosta hyvää huolta seuraavia sukupolvia varten. Kaikki tekemäni askartelut sun muut tulevat käyttötavaroiksi tai osaksi talomme sisustusta, eli ne eivät ole pelkkiä esittelykappaleita. Näin ehkä joskus saan talon näyttämään sisältäkin sellaiselta kuin sen mielessäni jo näen...

 Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaa sitä kohti!

 Halauksin, Eeva