16.5.2014

Uusiokäyttöä säilykepurkeille | New uses for tin cans

Säilykepurkin tai muun metallisen säilytysrasian elämä ei missään nimessä saisi loppua siihen, kun sen sisältö on tyhjennetty. Alla muutamia ihania ajatuksia siitä, miten niitä voi käyttää säilytykseen ja sisustukseen, Alkuperäinen postaus löytyy täältä.

The life of a tin can should not end when the insides have all been eaten. Here are few wonderful ideas how to use them in organizing and decoration (source).



Halauksin | Hugs,
Eeva

6 kommenttia :

  1. Kivoja. Noita pitääkin kehitellä! Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Upeita ja kekseliäitä! Mäkin olen tehnyt säilykepurkeista ja vauvanruokapurkeista itselleni työvälineiden säilytysjutun:)

    VastaaPoista
  3. Kivoja ideoita. Meillä koira syö joskus purkkiruokaa. Mutta miten saisi helpolla pois sen liimakohdan, mikä on paperin alla?

    VastaaPoista
  4. Säilykepurkkien liima on vähän erilaista kuin mitä lasipurkeissa käytetään, koska paperi usein päällystää koko purkin toisin kuin lasipurkeissa. Se ei ole ollenkaan niin joustavaa ja helposti onkin todella kova pala, joka ei helposti irtoa purkista. En ole itse löytänyt mitään viisastenkiveä tähän valitettavasti. Olenkin tehnyt niin, että jos olen vain maalannut purkit, niin pyrin asettelemaan valmiin purkin niin, että liimakohta jää piiloon tai taakse niin, että se ei osu ensimmäisenä silmään. Lisäksi, kun valmista purkkia katselee jonkin aikaa, niin sitä liimakohtaa ei edes hetken päästä huomaa, näin olen ainakin minä itse todennut :)

    VastaaPoista
  5. Excellent article! We are linking to this great article on our site.

    Keep up the great writing.

    Here is my web blog; paleo plans

    VastaaPoista
  6. Thanks! Please remember to link also the original source of this post: http://www.shelterness.com/10-ideas-to-recycle-tin-cans-as-handy-organizers
    BR, Eeva

    VastaaPoista