10.4.2013

Päivityksiä blogiin

Tein kerralla vähän suuremman päivityksen blogiin ja muutin sen ulkoasua ja linkkejä. Halusin näin helpottaa ohjeiden löytymistä ja muutenkin selkeyttää koko sivustoa. Nyt pitäisi olla helpompaa löytää askartelut ja ompelut omien pääsivujensa alta, jotta niitä ei tarvitse etsiä todella sekavasta arkistosta.

Osa linkeistä ei edelleenkään toimi, mutta se johtuu siitä, että olen vielä säätämässä sisältöä niiden sivujen osalta. Laitan linkit aktiivisiksi heti, kun saan sisällön kohdalleen. Poikkeuksena linkit ohjeisiin, jotka kuitenkin kaikki toimivat. Jos kuitenkin huomaat rikkinäisen linkin jossain, eli sellaisen joka ei johda mihinkään, niin arvostaisin kovasti, jos ilmoittaisit siitä minulle vaikkapa spostilla tai jättämällä kommentin :)

Lisäsin samalla sivuston navigaatioon painikkeet, joista pääsee tarkastelemaan profiiliani Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Pinterestissä. Jaan niiden kautta yleisemmin askartelu- taide- ja käsityölinkkejä ja -kuvia, mutta myös muuta asiaa, ajatuksiani ja yleistä elämänmenoa, joten jos haluat seurata muitakin tekemisiäni kuin vain tätä blogia, niin se onnistuu noiden kautta :)

Loppuviikosta taas tulossa uusia touhuja tännekin.

Halauksin,
Eeva


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti